De Gevelprofessionals

All your property needs

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

Welkom bij De Gevelprofessionals

Wij bieden voor iedere opdracht een oplossing op maat bij grote of kleine projecten. Bekijk onze dienstverlening. Heeft u weinig tot geen verstand van buitengevels maar weet u wel dat deze opgeknapt moet worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Contact ons

Inventarisatie opdracht, planning en offerte

Voordat we aan de slag gaan is het goed te weten wat de gevelreinigingsopdracht precies inhoudt en wat de specifieke klantenwens is. Daarom hanteren wij een heldere checklist waarmee de opdracht en offerte wordt vastgesteld.

Inventarisatie van de locatie
Voordat we aan de slag kunnen willen we weten of er bijzondere omstandigheden of beperkende factoren zijn die invloed hebben op de gevelreiniging (zoals voortgang van logistieke bewegingen). Daarom willen we zowel het object als de locatie goed in beeld hebben.

Plan van aanpak
Een goede uitvoering van gevelreiniging kan alleen maar gewaarborgd worden als de voorbereidingen kloppen. Elke opdracht beschikt dan ook over een eigen draaiboek. Met inzet van materialen, middelen en mensen. Vaak bestaat het Plan van Aanpak ook uit een onderhoudsadvies welke wij aan de opdrachtgever overhandigen zodat deze de gebruikte materialen en werkwijze kan archiveren voor gebruik in de toekomst.

Uitvoering
De werkzaamheden worden uitgevoerd met een minimale verstoring voor de omgeving en worden in overleg met de opdrachtgever ingepland. Dit kan alleen door een strak geleide operatie. Vooral logistieke organisaties erkennen het voordeel van onze werkwijze en kunnen zelf volop in actie blijven.

Oplevering
Ons werk is af als de opdrachtgever tevreden is met de kwaliteit van gevelreiniging. Daarom volgt aan het einde van elke opdracht een officiële oplevering.

Waarom voor ons kiezen?

Altijd bereikbaar
Wij zijn altijd bereikbaar. Voor zowel een vrijblijvend adviesgesprek als voor vragen tijdens de projectwerkzaamheden.

Goede materiaal kennis
Wij werken met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers.

Afspraak = afspraak
Ruim 35 jaar ervaring in gevelreiniging en gevelonderhoud. Wij zijn er voor grote- en kleine projecten. Geen opdracht is hetzelfde, graag maken wij kennis met u, zodat we een passende oplossing bieden voor uw project.

Veilig aan het werk
De gevelprofessionals voert al haar gevelreinigingsopdrachten uit volgens strikte procedures die geheel voldoen aan alle veiligheidsnormeringen en richtlijnen. Voor elke locatie word een RIE-scan en Plan van Aanpak geschreven (risico en inventarisatie). Veiligheid van onze medewerkers staat centraal. Daartoe verzorgen we op reguliere basis trainingen en zorgen we ervoor dat alle medewerkers beschikken over de juiste PBM’s en beschermende kleding en zijn zij in het bezit van het VCA(VOL)-certificaat.

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

“HET LEVEREN VAN KWALITEIT KOST GELD. HET NIET LEVEREN VAN KWALITEIT KOST KAPITALEN.”

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

We maken onze flexibele service waar en investeren continue in onze relaties voor de lange termijn.

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

Gevel professionals - Joosten Vastgoed Beheer -

©2024 Wash & Shine Building Service - Website door Dunico

Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.